Varga István

Bemutatkozás - Miért Varga Webkiadó?

  • Miért Webkiadó? Mert még sokan nincsenek az interneten, így nekik még kiadó a Web. Honlapot, Webáruházat egyedi megrendelések alapján, a megbízó elképzeléseinek figyelembe vételével készítek. Minden munkám egyedi, semmit nem készítek egy kaptafára. Az elkészült honlapok, webáruházak linkjei is megtalálhatóak a honlapon. Vannak köztük egyszerűbbek, de összetett honlapok is. Van olyan munkám is, ahol a megbízó egyértelműen megszabta, hogy mi, hogyan nézzen ki, de van olyan is, ahol teljesen szabad kezet kaptam.
  • Mert a kiadványszerkesztés ma már elképzelhetetlen a Web nélkül. Több, mint 20 éve foglalkozom kiadványszerkesztéssel, könyvtördeléssel. Kezdődött az egyszerű hírlevelekkel, sima szövegszerkesztővel, majd később a különféle tördelőprogramokkal. Jelenleg többnyire jegyzetelt, tudományos munkákat, szakmai publikációk kiadványait készítem el, de más is megfordult a kezeim között. A honlapon megtalálhatóak a Földes Ferenc Gimnázium Tégla-diákújságjai is, de az egyéb tördelt kiadványok is bemutatásra kerülnek.
  • Mert terveim között szerepel e-kiadványok megjelentetése is. Ilyeneket próbaképpen eddig is készítettem. A kiadványszerkesztésben az Adobe CC InDesign rendszerét használom, amely egyben e-könyvek készítésére is alkalmas.
  • Mert úgy gondolom, hogy szembesülnünk kell önmagunkkal, mielőtt a világ elé tárjuk amit szeretnénk (Mielőtt kiadnánk önmagunkat) Pszichológiai képesítéseimet gyakran a különféle függőségekkel küzdők segítésére kamatoztattam. Több, mint tíz évig foglalkoztam drogfüggő, vagy alkoholfüggő, játékszenvedélyes, vagy párkapcsolati krízisben lévőkkel, depresszív személyiségekkel. Meggyőződésem, hogy a függőségek kezelésében legfontosabbak az interperszonális (személyek közötti) kapcsolatok, amelyek a mai zaklatott világban annyi sérülést hordoznak. Ez kinek - kinek hite szerint változhat, lehet két ember közti, vagy ember és Isten közti kapcsolat is. Ez az anonim alkoholisták (és még sokak) tapasztalata.
  • Mert… Szerintem nézd meg a többi menüt is 🙂
Copyright © 2019 – 2022 Varga Webkiadó
Tárhely: Nanohost
Our time: 8:22am CET