Vargáne dr. Balogh Judit E. V. elkötelezett a weboldal naprakész és pontos fenntartása mellett. Amennyiben ennek ellenére hibás vagy elavult információval találkozna, kérjük, jelezze felénk. Kérjük, jelezze, hogy a honlapon hol olvasta az információt. Ezt követően a lehető leghamarabb utánanézünk. Kérjük, válaszát e-mailben küldje el a következő címre: vargawebkiado@gmail.com

Nem vállalunk felelősséget a pontatlanságokból vagy hiányosságokból eredő károkért, sem pedig az információ interneten keresztül történő terjesztése által okozott vagy azzal együtt járó problémákból, például megszakításokból vagy fennakadásokból eredő károkért. A webes űrlapok használata során igyekszünk a szükséges mezők számát a lehető legkisebbre korlátozni. A Vargane dr. Balogh Judit E. V. által vagy nevében e weboldalon keresztül nyújtott adatok, tanácsok vagy ötletek felhasználása következtében elszenvedett veszteségekért a Vargane dr. Balogh Judit E. V. nem vállal felelősséget.

A weboldalon található tartalmakhoz fűződő valamennyi szellemi tulajdonjog a Vargane dr. Balogh Judit E. V.-t illeti meg.

Eltérő rendelkezés hiányában a weboldalon található tartalom Creative Commons Attribution 3.0 Hollandia licenc alatt érhető el.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van a weboldal elérhetőségével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.
Our time: 4:36pm UTC
További információk
AI Chatbot Avatar